DÍLNIČKY PRO ŽÁKY ZŠ - POLYTECHNICKÉ VZDĚLÁVÁNÍ: PRÁCE SE DŘEVEM

DÍLNIČKY ROZVÍJEJÍ JEMNOU MOTORIKU A MANUÁLNÍ ZRUČNOST. SEZNAMUJÍ S NÁŘADÍM, MATERIÁLY, ŘEMESLNÝMI DOVEDNOSTMI A ZNALOSTMI O DŘEVĚ.

Play Video

DŘEVĚNÝ VĚTRNÍK - INSTRUKTÁŽNÍ VIDEO PRO ŽÁKY I PEDAGOGY

JSOU PŘIPRAVENY ZKUŠENÝM UČITELEM ZŠ A UMĚLECKÝM SOUSTRUŽNÍKEM DŘEVA. JSOU BEZPEČNÉ A UZPŮSOBENÉ ŠKOLNÍ UČEBNĚ ČI DÍLNĚ U VÁS VE ŠKOLE.

VÁŽENÍ ŘEDITELÉ, ZÁSTUPCI A PEDAGOGOVÉ ZŠ,

jako pedagog si uvědomuji důležitost rozvoje technického myšlení, tvořivosti, řemeslných dovedností a jemné motoriky u žáků ZŠ. 

Dovoluji si Vám proto nabídnout 2 dílničky pro žáky 1. stupně. V první si žáci vyrobí třešňový přívěsek a předvedeme ukázky soustružení dřeva, ve druhé si vyrobí dřevěný větrník, který si mohou žáci nabarvit ve VV.

Kromě jiných dovedností se seznámí nebo zdokonalí v řezání, vrtání a broušení dřeva. Dozví se také zajímavosti o dřevu a o práci se dřevem.

Dílničky jsou pečlivě didakticky a pedagogicky připraveny zkušeným učitelem ZŠ, uměleckým soustružníkem a lektorem soustružení Jiřím Chmelařem. Jsou bezpečné, poučné a zábavné.

Jedna dílnička - dřevěný přívěsek trvá 45 - 55 minut a dílnička - dřevěný větrník trvá 60 minut. Během dne může proběhnout až 5 dílniček od 8:00 do 13:00.

Cena 100Kč zohledňuje celkové náklady a minimální počet 3 tříd v jednom dnu.  Budu rád, když se využije kapacita celého dne.  

DÍLNIČKA #1 - Dřevěný přívěsek a ukázky soustružení dřeva je určena pro žáky 1. stupně ZŠ. Více než 6 000 dětí si vyrobilo tento krásný šperk ve školách v Praze i mimo Prahu.

Na přívěsky máme připraveno kvalitní a krásné třešňové dřevo. Žáci si domů odnesou pro maminku krásný dárek!

Pedagogický doprovod dostává přívěsek ZDARMA jako dárek!

PODROBNÉ INFORMACE O DÍLNIČCE #1 NAJDETE ZDE.

DÍLNIČKA #2 - Dřevěný větrník je určena žákům 1. stupně. Dílničku si vyzkoušely děti od 6 do 12 let v naší dílně, abychom si ověřili správnost našeho obsahového i didaktického záměru.

Výsledek a postup výroby uvidíte v instruktážním videu zde. Navíc výhodou dílničky je, že má přesah do VV!

Pedagogický doprovod od nás dostává jednu sadu na výrobu větrníku ZDARMA! 

PODROBNÉ INFORMACE O DÍLNIČCE #2 NAJDETE ZDE.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, prosím zavolejte a rád je zodpovím!

TĚŠÍM SE NA VÁS!